Icoană Russian Checkers

Russian Checkers

GratuitVersiune 1.15
4.5(1)2023-08-02
Joc De Încredere

Principalele caracteristici Russian Checkers

Scopul jocului:

Pune-ți la încercare abilitățile intelectuale și învinge ceilalți utilizatori jucând Dame rusești, cu un premiu de remiză forțată cu trei repetări de poziție și în alte situații similare, conform regulilor actuale.

Cum se joaca:

Regulile nu diferă de jocul clasic de Dame rusești, unde trebuie să elimini sau să blochezi toate piesele adversarului. Pentru aceasta, poți muta un număr arbitrar de piese în orice direcție, precum și să aduci cât mai multe dintre ele aproape de rege

Optiuni de joc:

Poți juca în modul single player, alegând nivelul de dificultate al adversarului (începător, foarte ușor, ușor, normal, dificil, foarte dificil) și culoarea pieselor (alb sau negru), dar și alături de un alt utilizator, în modul multiplayer.

Grafica:

Are un design de înaltă calitate, într-un stil simplu, dar cu detalii elaborate. În plus, ai posibilitatea de a personaliza aspectul tablei de joc, în conformitate cu preferințele tale.

Sunet:

Pe tot parcursul jocului, veți auzi efectele sonore produse de mutarea pieselor. Însă, ai opțiunea de a le dezactiva din setări

Gameplay:

Cuprinde un bun sistem de inteligență artificială. De asemenea, ai opțiunea de a salva toate partidele, a personaliza evidențierea mișcărilor sau un set rapid de mișcări, a interzice oprirea ecranului în timp ce te joci, a bloca funcția de rotire a ecranului etc.  

Controale:

Pentru a muta o piesă, atinge-o și apoi apasă pe celula dorită sau gliseaz-o pur și simplu pe tabla de joc. 

Limbi:

Interfață disponibilă în mai multe limbi, inclusiv în engleză

Marime:

19 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Russian Checkers?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Oferă patru niveluri de dificultate.

Negativ

Afișează multe reclame. 
Poți juca cu un bot sau cu o persoană reală. 
Poți personaliza aspectul tablei de joc.