Icoană Fishing in Yerky

Fishing in Yerky

GratuitVersiune 4.8.6
4.4(1)2024-06-23
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Fishing in Yerky

Scopul jocului:

Descarcă acest simulator de pescuit realist pentru Android, unde trebuie să-ți demonstrezi toate abilitățile de pescuit pentru a prinde peștii cei mai mari și a câștiga mulți bani pe vânzarea lor.

Cum se joaca:

După ce te-ai aprovizionat cu momeală și ai cumpărat cea mai bună undiță, platine, cârlig, plutitor, fir de pescuit și mulinet, selectează locația în care dorești să pescuiești pentru a arunca momeala. Prinde cât mai mulți pești, pe care îi poți vinde pentru a câștiga bani.

Optiuni de joc:

Jocul are un singur mod, dar numeroase locații în care vei putea pescui pentru a nu te plictisi, deoarece fiecare dintre ele va avea tipuri unice de pește.

Grafica:

Designul vizual al acestui simulator de pescuit este caracterizat de un grad bun de detaliu, locații realiste, elemente de joc bine dezvoltate și animații fluide.

Sunet:

Vei auzi o coloană sonoră realistă, sunetul mulinetei care se învârte, firul de pescuit rupt, stropii de apă, precum și sunetele de fundal ale bălții pe care te afli.

Gameplay:

Jocul are multe tipuri diferite de undițe de pescuit, mulinete, momeli și multe locații cu propriile specii de pește, sarcini de joc interesante cu recompense pentru finalizarea lor, schimbarea de la zi la noapte, ora de iarnă, precum și capacitatea de a cumpăra articole.

Controale:

Alege locul în care dorești să arunci și apasă butonul corespunzător, apoi urmărește plutitorul, așteptând o mușcătură, iar când vezi peștele, apasă butonul din dreapta jos pentru a-l agăța și a-l trage afară.

Limbi:

Interfață disponibilă în rusă, ucraineană, engleză.

Marime:

31 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Fishing in Yerky?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Un număr mare de rezervoare disponibile și specii de pești.
Design vizual atractiv.
Un joc distractiv pentru iubitorii de pescuit, indiferent de vârstă.
Sistem de clasare în care poți concura cu jucători din întreaga lume.

Negativ

Afișează multe reclame.