Icoană Fishing Baron - realistic fishing simulator.

Fishing Baron - realistic fishing simulator.

GratuitVersiune 1.5.17
4.2(1)2024-03-16
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Fishing Baron - realistic fishing simulator.

Scopul jocului:

Acesta reprezintă un simulator captivant de pescuit, în care trebuie să prinzi peste 150 de specii de pești aflați în diferite bazine, folosind o mare varietate de lansete și echipamente, precum și să participi la turnee sau campionate, cu scopul de a obține titlul de cel mai bun pescar.

Cum se joaca:

Cu cel mai simplu echipament, mergi la iaz și începe să pescuiești. Apoi, vinde captura și, cu banii obținuți, cumpără-ți undițe și lansete noi. Ține minte că ai la dispoziție numeroase locuri pentru pescuit, fiecare cu propria specie de pești, care necesită un anumit tip de momeală

Grafica:

Are un design bidimensional bine realizat, o mare varietate de pești reali, precum și peisaje pitorești, cu diferite bazine în care va trebui să pescuiești. 

Sunet:

Pe tot parcursul jocului, vei auzi efecte sonore realiste, ce te vor ajuta să pătrunzi complet în atmosfera de pescuit, precum și muzică de fundal plăcută și relaxantă, însă care poate fi și oprită în setări, dacă dorești.

Gameplay:

Cuprinde schimbări de la zi la noapte, precum și ale zilelor săptămânii, oferă numeroase tipuri de undițe, mulinete și momeli, multe zone de pescuit cu propriile specii de pești, misiuni interesante cu recompense. În plus, poți cumpăra echipamente, o mașină sau chiar o casă

Controale:

Se controlează prin comenzi tactile, astfel că poți selecta un loc de pescuit glisând degetul pe ecran spre stânga sau spre dreapta, apoi scoate undița din inventar, arunc-o, așteaptă să prinzi peștele și apasă pe butonul din partea stângă a ectanului pentru a-l scoate din cârlig. 

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză

Marime:

138 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Fishing Baron - realistic fishing simulator.?

1 Vot / 1 Like

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Nu este necesară o conexiune la internet. 
Sunt disponibile numeroase echipamente de pescuit. 
Grafică frumoasă.
Joc captivant, deloc plictisitor. 

Negativ

Afișează multe reclame. 

Sfaturi utile

Pentru a te familiariza cu jocul, înainte de a-l descărca, urmărește acest videoclip